Om oss

Micke Stridh Maskin AB

Sedan starten 1982 har vi tillsammans växt oss starkare. Som en etablerad aktör i branschen levererar vi tjänster av hög kvalité och erbjuder stor kompetens.

medarbetare

%

Engagemang

verksamma år

Vår personalstyrka

Vi värnar om vår personalstyrka och den familjära, positiva och trygga arbetsmiljön vi byggt upp under åren.

Micke Stridh

Micke Stridh

Torbjörn Andersson

Torbjörn Andersson

Arnold Andersson

Arnold Andersson

Ayub Yacob

Ayub Yacob

Håkan Potila

Håkan Potila

Cin Mun Khai

Cin Mun Khai

Patrik Wasberg

Patrik Wasberg

Kenneth Nilsson

Kenneth Nilsson

Christina Stridh

Christina Stridh

Rasmus Stridh

Rasmus Stridh

Etablerat 1982

Vår resa har varit lång och vi har lärt oss otroligt mycket under åren. Med ett starkt arbetslag tar vi oss an de flesta utmaningarna och erbjuder tjänster av hög kvalité. I vår stora maskinpark finner ni specialmaskiner som kan göra stor skillnad i ert projekt, dels sett till effektivitet men även sett till säkerhet och smidighet. Föredrar ni att hyra maskinen tillsammans med en erfaren maskinförare så är det möjligt hos oss.
Ni är alltid välkomna att kontakta oss för mer information eller rådgivning gällande ert projekt. Vår breda kompetens och många år i branschen gör att vi klarar av det mesta. Och om vi mot förmodan inte är bästa matchningen för ert uppdrag så har vi ett stort nätverk med många kontakter. Ni finner oss och våra lokaler på Strömsnäsvägen 4 i Degerfors. Här har vi ett strategiskt bra läge mitt i Sverige och arbetar med kunder över hela landet.